https://pemonline.hu/?p=36110&preview=true

Leesik az állad: ő lett az X-faktor nyertese 2022-ben

+1
4
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Az X-faktor első fordulója után, ahogy mindenki előadta a kimagasló produkcióját, Miller Dávid lezárta a szavazást. A feszültség érezhető volt a képernyőkön keresztül is. Azonban sajnos Mihályfi Lucának kellett búcsúznia, mivel ő szerezte meg a legkevesebb voksot, harmadik helyezett lett a 2022-es X-faktor során.

Ma este eldőlt, hogy ki nyerte meg az X-faktor tizenegyedik szériáját. A három döntős Mihályfi Luca, Solyom Berni és Kiss Kevin lelkesen álltak színpadra, hogy bizonyíthassanak a nézőknek. 

A show-t idén is vitték a mentorok, poénokkal, csipkelődésekkel. A korábbi hétvégék alkalmával mondtak jókat, kevésbé pozitívumokat. Volt, amikor balhéztak, sírtak. Az ő jelenlétük is a show része!

Luca kisfilmjében elmondta, hogy a műsor olyan lehetőséget biztosított számára, amely által most azt csinálja, amit szeret. Ezt pedig a jövőben is folytatni fogja. Berni is hasonlóan vélekedett, ahogy  Kevin történetéről megtudtuk mentorától,  volt köztük vita, de ez  megerősítette az ő kapcsolatukat. 

X

 

Mentorok és a kritika

A mentorok idén sem ültek csendben a kommentelőkkel szemben. Olykor erős hanggal léptek fel véleményükkel az őket ért kritika ellen. A mentorházas adások után ByeAlex azt írta a közösségi médiában:

„Tiszteletben tartom, ha valaki nem ért egyet a döntéseimmel a tegnapom kapcsán. De ez csak zene. Én igyekezni fogok, hogy tereljem a versenyzőimet előre. 3x győztem eddig. Sokat tettem bele akkor is. Most is. De azt szeretném, ha figyelembe venné minden kommentelő, amikor ganéságokat fogalmaz meg, hogy a fiúk 15 és 16 évesek. Valakinek a fiai. A szeretett gyermekei. Nem tudom, milyennek kell lennie egy tini srácnak ma, de én pont ilyen jókedvű, éretlen, és tökéletlen figura voltam ennyi idősen, mint ők. Szóval… plíz… emberibben!”

Női győzelemmel zárult az X-faktor

A több héten át tartó küzdelem után kiderült, hogy ki nyerte meg a 2022-es versenyt, így az is, hogy melyik versenyző lett 2022 kiemelkedő tehetsége az RTL Klub műsorában. A nézők döntése alapján a 17 éves hargitai lány, Solyom Berni lett a befutó. A fiatal lány ének- és raptudásával egyaránt elnyerte a közönség (és persze a mentorok) szeretetét. A 11. évad zárásaként Berni elénekelte Bruno Mars Billionaire című számát és ezzel el is búcsúzott újabb évre tőlünk a műsor.

A helyezések az alábbi sorrendben alakultak:

Első helyezett: Solyom  Berni 

Második  helyezett: Kiss Kevin, aki egyben  a 2022-es X-faktor férfi hangja

Harmadik helyezett: Mihályfi Luca, 19 éves énekesnő, akinek szülei is ismertek, de bizonyította, hogy a szülőkön túl is van tehetsége.  

X

Gratulálunk Solyom Berninek a győzelemhez!

Nektek hogy tetszett az X-faktor idei évada?

Kiemelt kép

kép1, kép2