https://pemonline.hu/?p=35041&preview=true

Sziget 2022: Justin Bieber ma este meghódítja Magyarországot

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

A koronavírus miatt hazánk nagyobb fesztiváljai idén kerültek először megrendezésre. A Sziget, a Volt és a Balaton Sound mind-mind olyan fesztiválok, amelyekre nagy számmal érkeznek az emberek más országokból és világsztárok lépnek fel a nagyszínpadokon.

Az első viszont mind közül kiemelkedik, ugyanis szinte a világ összes országából érkeznek vendégek, így olyan mintha egy alternatív valóság lenne.

3 év után idén ismét bulihelyszínné válik az Óbudai-sziget, amely nem kisebb előadókat fogad mint Dua Lipa, Justin Bieber, Calvin Harris, Bastille és az Arctic Monkeys.

Sziget

Augusztus 10-én, az első napon Dua Lipa lépett fel a Nagyszínpadon, aki fergeteges show-t csinált. Napjaink egyik legnépszerűbb popdívája nemcsak gyönyörű volt a színpadon, hanem a hangjával és tánctudásával egyenesen elbűvölte a telt házas közönséget.

Emellett többször is szólt a közönséghez és kis ország lakosának külön öröm, hogy tudta, hol lép fel.

Viszont nem szabad megfeledkeznünk a mai világsztárunkról sem. Már hónapok óta attól hangos a sajtó, hogy Justin Bieber idén először lép fel hazánkban, ráadásul a Szigeten.

A 27 éves énekes eléggé megosztó személyiség az emberek szemében, azonban azt nem mondhatja senki, hogy legalább egy számát ne ismerné. Egy biztos, hogy a mai napon is telt ház lesz, szóval aki jó helyet szeretne a Nagyszínpadnál, érdemes másfél-két órával a koncertkezdés előtt odaérni.

Sziget

Az augusztus 10-15-ig tartó Sziget fesztiválon rengeteg zenés, táncos és sportprogram kerül megrendezésre, így szinte bárki könnyen megtalálja a kedvére való szórakozást.

Önkéntesként nekem is lehetőségem van végig kint lenni és biztosan állíthatom, hogy hatalmas élmény. Mindenki közvetlen, vidám, mintha a  világ összes problémája megszűnne egy hétre.

Sziget

Habár az árak valóban az egekben vannak, véleményem szerint a szolgáltatások ennek megfelelően magas színvonalúak, így akinek van kedve és lehetősége érdemes akár egy napra is eljönni.

Ti jártatok már a Szigeten?

Képek: Sziget Fesztivál hivatalos Facebook oldala

1 thought on “Sziget 2022: Justin Bieber ma este meghódítja Magyarországot

Comments are closed.