Spanics: Nagyon fontos egy előadónál, hogy legyenek saját zenéi!

+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Az új Arcok egyikeként, Gellért a mostani videójában Spanics Máté lemezlovast interjúvolta meg az Expo Centerben tartott Halloween Party alkalmával. Spanics különösen jelentős szerepet töltött be az este során, ugyanis ő nyitotta meg az egész rendezvényt az egyre bővülő közönség számára. A videóból többek között az is kiderül, hogy miért is olyan jelentős Spanics Máté számára Pécs városa, illetve hogy mi a véleménye a saját dalok megalkotásáról.

Gellért videója számos érdekes témát érintett Spaniccsal kapcsolatban, amelyek által sokkal jobban megismerhetjük őt és rálátást kaphatunk a nem hétköznapi karrierjének az alakulására is. Szóba kerülnek a szakmát érintő kihívások, valamint az időbeosztás fontossága is, mivel Spanics jelenleg rengeteg mindent csinál a zenélés mellett. Mindezeken túl a szabadidős tevékenységek is szóba jönnek, illetve betekintést nyerhetünk a zenei hitvallásra vonatkozólag is.

Végezetül pedig a beszélgetés a tervek felé irányul, ahol megtudhatjuk, hogy mik Spanics céljai a közeljövőt illetően. Ha mindez felkeltette az érdeklődéseteket, akkor mindenképpen nézzétek meg a vele készült teljes videónkat: