Sorra jelenti be 2023-as fellépőit az Exit Festival

+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

A világ egyik legnagyobb és legismertebb zenei fesztiválja, az Exit Festival fokozatosan jelenti be a fellépőit a 2023-as rendezvényre. Az Exit Festival Szerbiában, Novi Sad városában rendezik, és az elmúlt években több mint 200 000 látogatót vonzott az esemény.

Az Exit Festival minden évben több mint 40 színpadon mutatja be a legnépszerűbb előadókat a világ minden tájáról. Az előző évek fellépői között olyan nevek szerepeltek, mint a The Cure, David Guetta, The Killers, Solomun és sok más világhírű előadó.

A 2023-as fesztivál első bejelentett fellépői között szerepel az amerikai rapper, Post Malone, aki a legnépszerűbb zenészek közé tartozik az elmúlt években. A második bejelentés a szintén amerikai énekes, Billie Eilish, aki egyike a legfiatalabb Grammy-díjasoknak, és hatalmas rajongótáborral rendelkezik világszerte.

A fesztivál szervezői további nagy nevek bejelentését ígérik a közeljövőben, így valószínűleg számos más népszerű előadó is szerepel majd a fellépők között.

fellépő

Az Exit Festival 2023-as eseményének dátuma július 6-9-e között lesz, és a szervezők nagyon várják az eseményt. A fesztivál nagyon fontos a régió számára, és az évek során egyre több látogatót vonz. Az Exit Festival izgalmas zenei programjával, valamint a sok más programmal és tevékenységgel, amelyek az eseményt kísérik, igazi élményt nyújt a látogatóknak.

Az Exit Festival az elmúlt években már többször is bizonyította, hogy az egyik legfontosabb esemény a zenei fesztiválok világában. A fesztivál különlegessége az, hogy a legkülönfélébb stílusú zenészek fellépnek, így minden zenei ízlést kielégíthetnek a látogatók.

Az Exit Festival azonban nemcsak a zenei előadásokról szól, hanem számos más tevékenységet és programot is kínál a látogatóknak. Az esemény helyszínén több száz élelmiszer- és italstand található, ahol a látogatók kipróbálhatják a helyi ételeket és italokat. Emellett számos kulturális program és kiállítás is várja az érdeklődőket, így az esemény igazán sokoldalú élményt nyújt.

Az Exit Festival emellett elkötelezett a környezetvédelem és a fenntarthatóság iránt. Az esemény szervezői számos kezdeményezést indítottak el azért, hogy minimalizálják a fesztivál ökológiai lábnyomát. Az Exit Festival például környezetbarát csomagolóanyagokat használ, újrahasznosított anyagokból készült dekorációkat alkalmaz, és a látogatókat arra ösztönzi, hogy vigyenek magukkal újrahasználható poharakat és palackokat.

Képek forrása: Player.hu , Elmenyem.hu 

További fesztiválos cikkeket is olvasnál? Ide kattintva megteheted!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük