sorozatok-amiket-mar-nagyon-varunk-2022-ben

Sorozatok, amiket már nagyon várunk 2022-ben

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Új év, s nem mellesleg új sorozatok. 2022 sem szűkölködik majd kedvenc sorozataink folytatásában, hiszen tudunk már jó pár premier dátumot, amelyekre érdemes odafigyelni. Na de, elő a naptárakkal és nézzük, mikor melyik sorozatunk folytatódik vagy esetleg egy új kedvenc is érkezhet!

Euphoria

Erősen indul az év, hiszen az Euphoria 2. évada január 9-én érkezik Amerikában, nálunk pedig egy nappal később. A történet folytatódik, lesznek új csavarok, új szereplők és bár a sztorit illetően elég nagy a titkolózás, biztosak lehetünk benne, hogy ez is hasonlóan ütős lesz, mint az első évad. Aki már látta, a beharangozók alapján nem fog csalódni ebben sem, akinek pedig esetleg újdonság és felkeltette az érdeklődését, egy kis ízelítőt találhat ide kattintva.

A Bridgerton család

A sorozat London régens-korszakában játszódik és pontosan annyira szövevényes és bortányokkal teli, mint ahogy azt egy kosztümös alkotástól elvárhatjuk. Elképesztő sikerrel indított, hiszen még A Vaják nézettségét is lekörözte: az első hónapban közel 82 millió háztartásban nézték meg. Ezután szinte egyértelmű is volt, hogy berendelik a további évadokat és így is lett, hiszen március 25-én érkezik a 2. évad, új színészekkel (sokak nagy bánatára Regé-Jean Page nélkül), további izgalmakkal és nem utolsósorban sok-sok romantikával.

The Lord Of The Rings

Nem, nem olvastad félre, ugyanis elhiheted: sorozat készül A Gyűrűk Ura-trilógiából. A filmsorozat az egyik legnagyobb költségvetésű és legjobban jövedelmező jelzőket is magáénak tudhatja, azonban úgy néz ki az új széria még ezt is magasan felülmúlja majd. A történetről jelenleg annyit tudni, hogy a „Tolkien-i” világ hajnalán játszódik, tehát jóval a kedvenc hobbitkáink előtt, egy viszonylag békés időszakban, melyet szépen lassan beárnyékol majd a háború és a viszály sötét fellege. Jelenleg még nincs pontos címe a sorozatnak, azonban az biztos, hogy szeptember 2-án fog debütálni.

Sárkányok Háza (House Of The Dragon)

A 10 részes sorozat George R. R. Martin Tűz & Vér című könyvén alapul. Ennek középpontjában a Targaryen-dinasztia vérvonalának eredettörténete áll majd és végigkövethetjük az uralkodóház felemelkedését és bukását. A cselekmény egy pár száz évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, de ahogy a készítőket ismerjük, nem fogunk csalódni. Pontos dátumot sajnos most még nem tudunk, de várhatóan az év második felében lesz majd megtekinthető.

Obi-Wan Kenobi

Star Wars-rajongók figyelem, új sorozat a láthatáron! A nagy sikerű The Mandalorian után újabb ötlettel rukkolnak elő: Obi-Wan Kenobi életét bemutató történet, mely a Sithek bosszúja után játszódik 10 évvel. Ha ennyi jó hír nem elég, lehet fokozni, ugyanis Ewan McGregor alakítja majd a Jedi mestert és Hayden Christensen is elvállalta Darth Vader szerepét. A beharangozókból következtetve nem lesz ez sem egy unalmas sorozat és valószínűleg nem a látványvilágon fognak spórolni, tehát mindenki kösse fel a nadrágját és várjuk együtt a debütálás dátumát, mert azt még sajnos nem közölték, csak hogy valamikor 2022-ben. Az igazi rajongóknak még egy kvízt és készítettünk. 

Így jártam Apátokkal (How I Met Your Father)

A nagy sikerű Így jártam Anyátokkal sorozat kicsit megcsavart remake-je január 18-ától lesz megtekinthető. A főszereplő, Sophie (Hilary Duff), meséli gyerekeinek, hogyan is ismerte meg az apjukat, illetve, milyen volt az élete fiatalként. A történet nem ugyanaz, mint az anyasorozaté, csak a koncepciót és a címet utánozták le. Első ránézésre úgy tűnik, hogy keveréke lesz a Jóbarátoknak és az Így jártam anyátokkalnak, ami egy eléggé üdítő kombónak ígérkezik.

After Life

Január 14-én utoljára ugyan, de visszatér a sorozat 3. évadának erejéig Toby (Ricky Gervais), a feleségét gyászoló, cinikus kisvárosi hírlapíró, de most azért, hogy édesapja hamvait szórja szét és hogy követhessük életét, ahogy a veszteségek ellenére visszatalál önmagához és megtalálja azokat a személyeket, akikkel betöltheti az elvesztett szerettei után maradt űrt. Természetesen nem leszünk híján a szarkasztikus poénoknak és a helyzetkomikumoknak sem, tehát mindenképp méltó befejezésnek ígérkezik.

Ezeken kívül akad még bőven sorozat és azok folytatása is 2022-re. Érkezik ugyanis a Szerelem rendelésre 3. és egyben utolsó évada, A klub első szezonjának második fele, a Páros küldetés (Undercover) 3. évada és egy vadonatúj japán thriller sorozat, Az újságíró

Aki a természetfeletti horror irányt kedveli, annak is van tippem: A 81-es számú archívum vagy a Feria: A legsötétebb fény. De itt lesz még az Ozark utolsó, 4. évadának első fele és debütál egy új sci-fi sorozat: A kémnő visszatér.

Idén se maradhat ki a nagyon hosszú című sorozat azoknak akik szeretik a kihívásokat: Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban (angol címe se rövidebb: The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window) is. 

A történelmi sorozatok szerelmeseinek pedig tudom ajánlani az eredetileg a History Channelen bemutatott Vikingek folytatását, amely a Vikingek: Valhalla nevet kapta. Ennek a bemutatója február 25-én lesz.

Ezenfelül sok más kedvenc is újra látható lesz 2022-ben a képernyőkön: a  Stranger Things 4. évada, az Én még sosem 3. évada, az  Árnyék és csont 2. évada, a Cobra Kai 5. évada, a Szexoktatás 4. évada, az Outer Banks 3. évada, a Vaják 3. évada, s várhatóan érkezik a Nyerd meg az életed legújabb szériája.

Mindenkinek jó sorozatozást kívánok 2022-re!

Források: 1, 2, kép1, kép2, kép3, kép4, kép5, kép6, kép7, kiemelt