https://pemonline.hu/?p=36356&preview=true

Íme a Netflix karácsonyi ajándéka: Megjelent az Emily Párizsban 3. évada

+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Netflix and Christmas

December 24-én, Szenteste a legtöbb ember összegyűlik szeretteivel és közös vacsora és ajándékozás keretében együtt töltik az időt. A karácsony az egyik legfelkapottabb ünnep a filmek tekintetében (is), hiszen számos  műsor alapja a szeretet ünnepe. A Reszkessetek betörők, a Grincs, az Igazából szerelem és a Holiday olyan klasszikusok, amelyeket még az is kívülről fúj, aki egyébként ki nem állhatja a karácsonyt. 

Az egyik legnagyobb streamingszolgáltató, a Netflix is készült számos karácsonyi filmmel és sorozattal. Én azonban most egy olyan sorozatról fogok írni, ami nem kapcsolódik az ünnepekhez. December 21-én jelent meg az Emily Párizsban 3. évada, amely nemhogy nem karácsonykor játszódik, hanem a történet szereplői nyár közepén lenge ruhákban élvezik a jó időt.

Netflix

2 szék közül a pad alá

Az immáron frufrus Emily helyzete kicsit sem egyszerű. Minél hamarabb választania kell Madeline és Sylvie között, és a 2 nő erős karaktere sem könnyíti meg a döntést. Habár Chicago az otthona és Madeline-től tanulta meg a szakma alapjait, a Párizs iránti szerelme Franciaországhoz köti. Egy véletlen egybeesés folytán azonban Emily elveszti mindkét Sylvie bizalmát és a nő nem kíván vele egy cégben dolgozni. Így bár a választás egyértelműnek tűnik, a lány mégis kétségek közt áll.  Azért pár hónap a szerelem városában jelentős mértékben megváltoztatja az embert.

Új lehetőségek

Habár a Netflix-sorozat főszereplője Emily, nem szabad megfeledkeznünk a többi karakterről sem. Gabriel a város egyik legnevesebb séfjévé vált, minden híresség megfordult az éttermében. Alfie is Párizsban folytatja a karrierjét, így őt is figyelemmel követhetjük az évad során. Mindynek is lehetősége nyílik egy nívós klubban énekelni, azonban kérdés, hogy ez hosszú távon a javát szolgálja-e majd. Camille szintén bontogatja a szárnyait, a művészvilág azonba nemcsak a karrierjét, hanem a magánéletét is megváltoztatja. Vajon a különleges kolléganője mit vált ki belőle?

Mindeközben Sylvie minden követ megmozgat azért, hogy új cége sikeres legyen. Talán az ügyfelek megnyerése miatt Emily-vel is rendeződik a kapcsolatuk.

Netflix

Gabriel vagy Alfie?

Természetesen a szerelmi szálak az idei évadban is fontos szerepet játszanak. A második évad végén Emily épp készült bevallani Gabrielnek az érzéseit, azonban a férfi Camille társaságában nyitott ajtót, így a vallomás elmaradt. Habár ebben az évad elején Emily és Alfie kapcsolata megromlani látszik, a férfi Párizsban maradásával adnak egy új esélyt kettejüknek.

Végül is minden a helyére került: Emily Alfie mellett egy olyan társra talált, akivel hasonlóak a céljaik, ráadásul a férfi a tenyerén hordozza. Camille és Gabriel bár kevés időt tudnak együtt tölteni a munka miatt, mégis a kommunikáció sokat segít a kapcsolatukon. Mindezek mellett a Camille kolléganője is különleges hatással van a lányra.

Emily és Gabriel barátok maradtak, ám a mondás úgy tartja, hogy ahol egyszer tűz volt, ott mindig van parázs.

Netflix

Összegzés

Véleményem szerint az Emily Párizsban egy könnyed és kellemes sorozata Netflixen, amely tökéletes a kikapcsolódásra. Habár már túlságosan idealisztikus és sokaknak nyálas, mégis szinte mindenki vágyik a párizsi álomra. A harmadik évad látvány- és képi világa is hozta a sorozattól elvártakat, emellett a karakterek fejlődése is kiemelendő. A zenék szintén illeszkedtek a sorozat jellegéhez, Mindy csodálatos előadásában meg különösen élvezetes volt Dua Lipát hallgatni.

Én személy szerint egyik kedvencemként tekintek erre a sorozatra, mert amellett, hogy kikapcsol, megtanít arra, hogy merjek nagyot álmodni. Persze nem azt mondom, ha Párizsból megosztok egy érdekes posztot, akkor rögtön minden világsztár felfigyel rám, de abban hiszek, hogy a kreativitás nagy kincs és néha érdemes nagyot álmodni. Elcsépeltnek hangzik, de én Emily hatására mentem ki Párizsba 3 napot. Annyira tetszett a sorozat  hangulata, hogy látnom kellett élőben is a francia fővárost. És meg kell mondjam, a látvány nem okozott csalódást.

Remélem, hogy lesz folytatás, és az új évad is hasonló izgalmakat tartogat.

Nektek hogy tetszett a 3. évad?

Kellemes ünnepeket kívánunk és karácsonyi cikkekért kövessétek az oldalunkat!

Képek: kiemelt, kép1, kép2, kép3