A nagy pénzrablás

Ez már nem rablás, hanem háború – Érkezik A nagy pénzrablás 5. évada

+1
0
+1
0
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

„O partigiano, portami via,

o Bella Ciao, Bella Ciao, Bella Ciao, Ciao, Ciao!”

21-VRD-hetfo-nagy-penzrablas

A piros kezeslábast viselő, Dalí maszkos sorozat rajongóinak már nem kell sokat várniuk, ugyanis hamarosan érkezik A nagy pénzrablás (La Casa de Papel) 5. évada, amelyet a Netflix a mai napon erősített meg. 

Az Emmy-díjas bűnügyi dráma első évada 2017 tavaszán debütált Spanyolországban, de nem tett szert túl nagy nézettségre. Azonban a Netflix látott benne egyfajta potenciált, ezért már abban az évben megvette a sorozat nemzetközi jogait. A sorozatot szükséges volt újra vágni a jobban fogyasztható részek érdekében. Ezt a friss verziót 2017 októberében mutatták be, rögtön két évad prezentálásával.

a nagy pénzrablás

A sorozat globális szinten nagyon népszerű lett, ezért nem is volt kérdés, hogy folytatódnia kell. Egy nagyobb szünet következett a 3. évadnál, ami 2019 júliusában, majd a negyedik évad 2020 áprilisában jelent meg. A mai napon pedig hivatalosan is ismertté vált az ötödik évad érkezésének időpontja.

Az ötödik évad első része, 5 epizód szeptember 3-ára várható, míg a következő 5  december 3-án érkezik. Lehet akkora hatást fog gyakorolni a nézőkre, hogy összesen három hónapot fog igénybe venni az első rész teljes feldolgozása. 

 

A pécsi egyetemisták szerint 2020-ban A nagy pénzrablás volt a listavezető sorozat, amit itt olvashattok el. Ha pedig további spanyol sorozatokkal kapcsolatos tartalmak érdekelnek, ez az ajánló érdekes lehet számotokra.

Forrás: Netflix Magyarország

2 thoughts on “Ez már nem rablás, hanem háború – Érkezik A nagy pénzrablás 5. évada

Comments are closed.