Mire számíthatunk Anglia ellen? Van esélye a magyaroknak?

+1
11
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0

Anglia Olaszországot látta vendégül a Nemzetek Ligája C-divíziójában az Európa-bajnokság harmadik fordulójának második mérkőzésén. Az összecsapás  gól nélküli döntetlennel ért véget. A mérkőzésen Anglia – bár végig jobb volt – nem tudta áttörni a határozott olasz védelmet. 

anglia

Az első félidő nagyrészt eseménytelenül telt, de a félidő hajrájában – Mason Mount fejese ellenére – az olaszok közelebb kerültek a vezetés megszerzéséhez, Aaron Ramsdale-nek több lövést is hárítania kellett. A fordulás után a házigazdák magasabb fokozatba kapcsoltak, és több komoly gólszerzési lehetőséget is teremtettek – az egyiket Raheem Sterling közelről kihagyta. Így az eredmény azt jelenti, hogy Anglia az utolsó helyen áll a csoportjában. 

Anglia túlságosan támaszkodik Kane-re?

Kane a 2018 júliusi, Horvátország elleni világbajnoki elődöntő óta nem szerzett gólt Angliának, ami 12 mérkőzésnyi kihagyás. Kane lenyűgöző 50 gólt szerzett hazájának, míg a jelenlegi csapat többi tagja 49-et. Kane-nek újabb esélye lesz arra, hogy megmozgassa  cipőjét, amikor Anglia június 14-én Magyarország ellen lép pályára. 

anglia

Anglia túl kiszámítható a szervezett Olaszország számára

Angliának is egyébként elég zsúfolt időszak van a háta mögött, ugyanis 11 napon belül ez volt a harmadik, a négy rá váró megmérettetésből. A magyaroktól szenvedett vereség után, Németországban sem sikerült produktumot véghezvinni, döntetlent játszottak. 

Valószínűleg az angol csapat arra fog törekedni, hogy visszataláljon a helyes útra és a Magyarország elleni visszavágón győzelmet szeretne aratni, hogy biztosítsa helyét a jövő nyári, katari tornán. Azonban kemény ellenféllel kell szembenézniük, mivel a hozzájuk érkező vendégek rendkívül összeszedettek. Southgate csapatának a legjobb formáját kell nyújtania.

anglia

A magyarok elleni mérkőzés június 14-én 20:45-kor kezdődik, amelyet az M4 Sport élőben közvetít. 

Képek forrása: Daily Star, 1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük