Arc

Megújult a Pécsi Egyetemisták Arcainak csapata

+1
5
+1
0
+1
9
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Korábban többször is beszámoltunk róla, hogy a Pécsi Egyetemisták felépítése néhány hónappal ezelőtt átalakult. Megjelent a kari Nagykövet titulus és új lett az Arcok feladatköre is. Ők azóta kifejezetten a szórakoztató tartalmainkban képviselik a Pécsi Egyetemistákat. Azonban a régi csapat most átalakult.

Az új csapat

A korábbi négyes csoportból már csak ketten, Nóri és Zsombi folytatják tovább munkájukat a Pécsi Egyetemisták Arcaiként. Hozzájuk csatlakozik most négy új kolléga: Noel, Zoli, Zsani és Gellért, akik egy hosszú felvételi folyamaton mentek keresztül, de a meghallgatásokon, interjúkon és próbafelvételeken bizonyították, hogy alkalmasak a feladatra. Azaz, hogy elmenjenek a legjobb bulikba, kocsmákba, fesztiválokra és átadják, hogy milyen érzés pécsi egyetemistának lenni, milyen egy pécsi egyetemista élete, valamint, hogy milyenek is itt Pécsen egyetemistaként a mindennapok.

Arc

Az előttük álló szerepkörükkel kapcsolatban így nyilatkoztak az új Arcok

Gellért: Számomra az, hogy Arc lehetek, rettentő nagy megtiszteltetés! Mindig szerettem a középpontban lenni és segíteni másoknak, azonban így lehetőségem nyílt nem csak néhány emberre szűkíteni ezt a kört, hanem akárkire, aki segítséget kér, fordulhat hozzám. Emellett részese lehetek egy szuper csapatnak és sok új, remélhetőleg örökre szóló barátságot köthetek.

Zoli: Számomra az, hogy Arc lehetek a PEM-nél, nem szimplán egy munka, hanem úgymond egy befektetés is, hiszen mindig is szerettem szerepelni és beszélni, valamint új dolgokat megismerni. A távoli jövőmben látok is potenciált egy ilyen jellegű állás felé, ahol tudom kamatoztatni az eddigi és az itt megszerzett tapasztalataimat, és érzem, hogy nagy hasznát fogom venni. Az, hogy most a Pécsi Egyetemistáknál tevékenykedhetek, pedig kifejezetten örömmel tölt el, hiszen egy igazán remek jó arcokkal teli társaságba csöppentem egyik napról a másikra, valamint örülök, hogy gazdagíthatom egyéniségemmel és eddigi tudásommal és tapasztalataimmal a csapatot. Remélem, sokat fogok találkozni Veletek, olvasókkal személyesen, valamint videókban, cikkekben. Alig várom a közös munkákat és hogy találkozzak veletek!

Noel: Nekem Arcnak lenni, egyfajta közösséghez tartozást jelent. Egy olyan közösséghez, ahol segítőkész emberek vesznek körül, kötetlenül tudunk beszélni lényegében bármilyen témáról. Segíti az alapvetően nyitott személyiségemet még nyitottabbá, és nem mellesleg közvetlenebbé kovácsolni lényegében azzal, hogy bemutatom, milyen egy pécsi egyetemista élete, ami igazából én magam is vagyok. Ezért nem is volt számomra kérdés, hogy ki szeretném magam próbálni ebben a szerepkörben. Úgy érzem, nagyon jól döntöttem!

Zsani: Számomra megtisztelő, hogy Arcként én is képviselhetem a Pécsi Tudományegyetemet. Különös izgatottsággal tölt el, ha arra gondolok, hogy a jövőben milyen különleges helyszínekről és milyen érdekes emberekkel jelentkezhetek be. Furcsa belegondolni abba, hogy az emberek majd részletesebben belelátnak az életembe. Azonban úgy gondolom, hogy ezzel megismertethetem az egyetemet és egy kis belátást nyújthatok egy pécsi egyetemista mindennapjaiba.

Innen is gratulálunk az újoncoknak a felvételhez és üdvözöljük őket köreinkben!