fotó

Marketingfotózás az Egészségtudományi Karon

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

A Pécsi Egyetemisták új videójában – amelyet itt érhettek el – bepillantást nyerhetünk az Egészségtudományi Karon zajló marketingfotózásokba. Enikő, a Kar Nagykövete nemcsak elkísérte a stábot, de részt is vett a fotózáson, ahol beszélgetett Varga Gáborral, a kar médiafejlesztési koordinátorával, illetve a többi résztvevővel is.

A marketingfotózás lényege, hogy a kar különböző szakjait a hallgatókat bevonva mutatják be fényképeken keresztül, ezzel inspirálva és segítve a továbbtanulást fontolgatókat a szakválasztásban. Az ETK szakjait, így például az ápoló, dietetikus és egyéb szakokat a hallgatók szakhoz kapcsolódó tárgyakkal, öltözékekkel mutatják be, ezeket a fényképeket pedig később majd számos helyen viszontláthatjuk.

Ahogy Varga Gábor is elmondta, a projekt már évek óta működik, kétévente kerül megrendezésre, és szándékosan nem modellekkel illusztrálják a különböző szakokat, hiszen fontos szempont az életszerűség, a sokszínűség, valamint a hallgatók bemutatása és bevonása a különböző projektekbe. Elsősorban felvételi tájékoztatókhoz készítik a felvételeket, de láthatóak lesznek az elkövetkezendő 2-3 évben posztereken, események reklámanyagain és a kar weboldalán is témától függően.

A videóból kiderül többek közt az is, hogy ezek a fotózások általában jelentkezés alapján zajlanak, azonban az idei évben a vírus okozta helyzet miatt ők keresték fel a hallgatókat. A változatos arcok és különböző életérzések bemutatása okán a korábbi években is számos hallgató került lencsevégre, és az idei résztvevők is, elmondásuk alapján, nagyon élvezték a fotózást. Általánosságban elmondható, hogy legtöbben a saját szakukat szerették a legjobban képviselni, ami nem meglepő, azonban volt, aki pont azt élvezte, hogy egy kis bepillantást mutathatott tőle távolabb álló szakokba is.

Ha érdekel a videó és megnéznéd, hogyan zajlik egy ilyen fotózás, akkor tekintsd meg a videót a Pécsi Egyetemisták YouTube csatornáján!