bódi

„Most is lesznek vallomások”- Veszprémben jártak a Bódi Tesók

+1
0
+1
0
+1
4
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

Az életben rengetegszer merülhet fel az emberben, hogy ki vagyok én? Minden ember életében vannak nehézségek és hullámvölgyek. Egy korábbi cikkemben már írtam arról, hogy egy felépüléshez melyhez gyógytorna is szükséges milyen tippeknek örültem volna, ezt a cikket ide kattintva olvashatjátok el.

Azonban ez a cikk kissé más hangvételű lesz.

Az elmúlt években egyre többen követik azt a három srácot, akik először a közösségi médiában bukkantak fel. Majd a „Mindig minden úgy alakul, hogy nekünk a legjobb legyen, hisz Isten csapatában játszunk!” családi mottójuk is egyre felkapotabbá vált.

Sokak számára a motivációs előadók sorába álltak be a Srácok, azonban a saját bevallásuk alapján ők nem motivációs előadók, ők a Bódi Tesók

Bence, Hunor és Megyer az idén ismét neki vágtak egy újabb útnak, amely során az ország több városában is előadást tartanak. Május 4-én Veszprémben jártak, ahol én is részt tudtam venni a ROADSHOW ezen állomásán. A fiúk már beszéltek arról, hogy ők nem tökéletesek, követtek el hibákat az életük során, azonban az előadás során a következő gondolat is elhangzott: „… És azt kérem, hogy egy Bódi Tesók előadáson, látni fogjuk a szemeket és néha olyan dolgokról beszélünk, hogy hú, megdöbbentek, de Mi is emberek vagyunk. Napi szinten küzdünk meg a démonjainkkal… Nem három tökéletes gyereket látsz, itt három sérült kismadarat látsz…” 

bódi tesók

Az előadások elején elszokott az hangozni, hogy a nézőtéren ülők fognak sírni és nevetni is. Ezzel a kijelentéssel úgy gondolom, mindenki tud azonosulni, hiszen elmondható, hogy egy érzelmi hullámvasútra ültünk fel az előadás elején. Ha valaki azt mondta volna, hogy az előadás után is lesznek olyan gondolatok, amik bennem maradnak, nem feltétlen hittem volna el. Azonban úgy gondolom, hogy pontosan ezek azok, amik miatt sokan újra és újra vissza térnek az előadásokra. Mert minden előadás során vannak könnyek, mosolyok és olyan mondatok, amik ott motoszkálnak az ember fejében több órán, napon keresztül vagy akár az ember felfogását is megváltoztathatják.

A veszprémi előadás is tele volt az említett hullámokkal. Folyamatosan váltogatták magukat az érzelmek. Egyik pillanatban még nevettünk, mosolyogtunk a következő percben pedig csend, hallgatás jött. A teremben körbe-körbe nézve a könnycseppekből sem volt hiány. 

Számomra nagyon fontos és meghatározó témákat dolgoztak fel a fiúk ezen az előadáson. Szó került saját történetek elmesélése keretében arról, hogy a pillanatokat meg kell élni, hogy ha elbukunk, akkor legrosszabb esetben lesz egy történetünk, amit el tudunk majd mesélni és ettől csak jobbak lehetünk. 

Az előadás előtt, valamint után is lehetőség volt arra, hogy az általuk írt könyveket és a „mindig minden” kiegészítőket a helyszínen tudják megtekinteni és megvásárolni az érdeklődők. Az előadás végén álló és vastapssal köszönték meg a Veszprémiek az előadást. A közösségi médián a következőt osztották meg az előadást követően a fiúk: „Köszönjük az álló és vastapsot Veszprémben. Hatalmas élmény volt számunkra!” Az előadást követően volt lehetőség Bencével, Hunorral és Megyerrel közös képet készíteni és a dedikálásra is sor került. 

@boditesokKöszönjük az álló és vastapsot Veszprémben❤️☺️ Hatalmas élmény volt számunkra! Holnap Székesfehérváron tali😜☝🏼 jegyek még kaphatók! www.boditesok.hu♬ eredeti hang – Bódi Tesók

Nem rég kezdődött meg az új könyv értékesítése, amely a „Mielőtt feladnád” címet viseli. Ebből hoztam egy kis ízelítőt Nektek:

„… mégis olyan jól játsszuk azt, hogy mennyire tökéletes minden…”
„… te magad vagy a cella ajtajának kulcsa…”
„… amikor odaérünk, egy röpke örömteli pillanat múlva ugyanazt az ürességet érezzük, mint előtte…”
„… a pénznél sokkal, de sokkal értékesebb dolgaid is vannak az életben…”

Kinek is ajánlom, hogy ha teheti, menjen el egy előadásra, a kezébe vegyen egy könyvet a Srácoktól vagy a munkásságuknak utána nézze, kövesse?
Egy szóval bárkinek. Mindenki életében vannak hullámvölgyek és úgy gondolom jó, ha hallunk másokat beszélni a nehézségekről és ezáltal mi is magunkba tudunk nézni, át tudjuk gondolni a saját hibáinkat, esetleg azt, hogy hol tudnánk fejlődni az életünkben és át tudjuk értékelni magunkban a már megszokott dolgokat. 

lesznek

Véleményem szerint a három „sérült kismadár” hatalmas utat tettek meg, azonban így is képesek kiállni emberek elé, vállalni a hibáikat ugyanakkor hatnak is arra, aki a sorokban ül. 

A PEMonline nevében is köszönöm a lehetőséget, hogy elkészülhetett a cikk, a megtiszteltetést, hogy én készíthettem el, valamint további sok sikert kívánunk Nektek!

Források: 1 2 

TikTok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük