kowalsky meg a vega

Kowalsky meg a Vega: „Soha nem akartunk megmondó zenekar lenni.”

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ha bor, akkor Villány. Hasonlóan gondolkoznak a Pécsi Egyetemisták is, a magazin meglátogatta az október 1-3. között megrendezésre került Villányi Vörösbor Napokat, ahol különféle programokkal és finom borokkal várták a szervezők a résztvevőket.

Ezen a fesztiválon a Republic és a Kelemen Kabátban koncerten kívül a Kowalsky meg a Vega együttest is hallhatták az érdeklődők. A zenekar első lemeze 2003-ban jelent meg Pimasz grimasz címmel, azóta pedig további tíz lemezzel büszkélkedhet a banda. 2011-ben Fonogram díjat nyertek modern pop-rock album kategóriában Ötcsillagos című albumukkal.

A zenekar basszusgitárosával, Szórád Csabával beszélgetett Enikő, az ETK Nagykövete. Csaba 2003 óta a zenekar oszlopos tagja, azaz lassan 20 éve lép fel töretlenül a Vegával. 

Hogy hogy bírja szusszal? Mi a titka annak, hogy ilyen energiával tudják végigzenélni a koncerteket? Milyen borokat szeret a csapat? Hogy került közelebb Csabához a borfogyasztás kultúrája? Milyen érzéseket vált ki a zenekarból, hogy rengetegen szeretik munkásságukat és vigaszt nyújtanak az emberek számára a dalszövegeik? 

Ha kíváncsi vagy a válaszokra, kattints az alábbi videóra, hogy minél több részletet megtudhass a Kowalsky meg a Vega zenekarról! 

További extra tartalmakért iratkozz fel a Pécsi Egyetemisták YouTube csatornájára, kövesd a Facebook és Instagram oldalainkat, valamint tartsd szemmel a PEM weboldalát is!

1 thought on “Kowalsky meg a Vega: „Soha nem akartunk megmondó zenekar lenni.”

Comments are closed.