efott

Kedden startol az EFOTT, 2 világsztár is fellép

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Korábban már megírtuk, hogy 2021-ben az EFOTT plusz egy nappal készül a fesztiválozók számára. A 0. napon a “beköltözés” mellett olyan eseményekre is lehet számítani, mint Fluor Tomi születésnapja, illetve Azariah és Dzsúdló fellépése.  Másfél év kihagyás után a bulizni vágyók bepótolhatják az elmaradásukat.

A fesztivál 5 napján rengeteg énekes/zenekar és dj készül fantasztikus koncerttel és bulival. Idén 2 nemzetközi előadó látogat el a Velencei-tó partjára. Flo Rida, az egyik leghíresebb amerikai rapper augusztus 14-én lép fel a Nagyszínpadon, hogy fergeteges bulival pótolja a tavalyi fellépésének elmaradását. A másik külföldi híresség nem más, mint az örök klasszikus Scooter zenekar, aki augusztus 12-én megmutatja, hogy mennyi a hal. Az együttes nem először lép fel az EFOTT-on, ugyanis 2 évvel ezelőtt hozzá nagyszerű és izgalmas koncertet adott Velencén. Mivel anno én is részt vettem rajta,  bátran ajánlom mindenkinek a csütörtöki fellépésüket, ugyanis ugrálásban és sikításban bizony nem lesz hiány. 

efott

Természetesen a hazai művészekről sem szabad megfeledkezni, hiszen számos magyar énekes és együttes (meg persze a dj-k) gondoskodnak a felejthetetlen élményről. Legyen rock, pop, trap, retro vagy akár country a stílusod, az EFOTT-on megtalálod a számodra ideális koncertet vagy bulit.

Már többször írtam, de így néhány nappal a fesztivál kezdete előtt iszonyatosan izgatott vagyok és alig várom, hogy újra érezhessem azt a bizonyos fesztiválérzést. Emellett dolgozni is fogok az információs pultnál, hogy segítsem eligazítani az embereket.

A Pécsi Egyetemisták stábja egész héten kint lesz a fesztiválon, hogy szuper cikkeket és videókat készíthessen számotokra.

Ha érdekelnek titeket az ehhez hasonló tartalmak, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra!