karácsony

Mit vegyünk karácsonyra a párunknak?

+1
0
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Korábban már olvashattátok Ludas Blanka cikkét azzal kapcsolatban, hogy mit vegyetek karácsonyra a családtagjaitoknak, ahol Blanka kitért röviden arra is, mi lehet jó ajándék a barátotoknak vagy barátnőtöknek. Mivel én ezzel a dologgal mindig meg vagyok lőve, ezért gondoltam, hogy ez a téma egy mélyebb kifejtést megérdemel, így ha kíváncsiak vagytok tippjeimre, tartsatok velem!

Mit vegyek a barátnőmnek?

Fiúk, kezdjük is a Nektek szánt tippekkel. Én, személy szerint, tele vagyok ajándékötletekkel minden évben saját magamnak (általában a családom és a barátom is már jó előre tudják, hogy mit szeretnék kapni), így van miből merítenem, valamint az évek során karácsonyra kapott ajándékok alapján tudok Nektek pár olyan ajándékot javasolni, aminek a lányok örülnének:

  • Ékszer: Ezek az ajándékok véleményem szerint inkább egy hosszabb ideje tartó kapcsolatban jó ötletek, rövid idő után szerintem nem tanácsos ilyen drága ajándékokat vásárolni még egymásnak. Ha a barátnőtöknek van egy Pandora karkötője vagy akármilyen másik fajta csecsebecséje, amihez különféle kiegészítőket lehet vásárolni, akkor arra egy szép charm például, aminek esetleg van is valami kötődése egy szép emléketekhez, szuper választás lehet – vagy csak szimplán, ha van egy mániája a párotoknak (mint nekem a Star Wars), akkor egy ahhoz kapcsolódó medál is tökéletes lehet. 
  • Élményajándék: Véleményem szerint ez a legeslegjobb ötlet. Egy jó színházjeggyel, akár a két ünnep közötti időszakra, egy ajándékutalvánnyal, vagy esetleg egy meglepetés kirándulással/utazással nem fogtok mellé lőni. Nem tudom ki hogy van vele, szerintem a legszebb ajándék a minőségi, együtt töltött idő. Ezek azok a pillanatok, amik két embert közelebb tudnak egymáshoz hozni. 
  • Ruházati cikkek, kiegészítők: Kinézett a barátnőtök egy szuper pulcsit korábban? Tudjátok, hogy van egy álom táskája, vagy mondjuk pénztárcája? Remek alkalom, hogy meglepjétek vele. Ruhák tekintetében érdemes óvatosan kinyomozni, milyen méreteket hord az egyes ruhadarabokból, hogy biztosan ne lőjjetek mellé. 
  • Arc-, haj- és testápoló termékek: Mi lányok, imádunk mindenféle kenceficéket kipróbálni, finom, akár karácsonyi illatú tusfürdővel lezuhanyozni egy fárasztó nap után, szóval ha ilyen irányban gondolkodtok, az is megfelelő opció lehet.

 

Mit vegyek a barátomnak?

Ezen a ponton kicsit én is elakadtam, hiszen valljuk be, a fiúknak sokkal nehezebb megtalálni a tökéletes ajándékot. Velem általában a két véglet szokott előfordulni: vagy nagyon örül a másik az ajándékomnak, vagy soha nem is használja, vagy veszi fel. Idén pontosan ezért, kicsit jobban körbejártam a kérdést, és szerintem sikerült egy tökéletes ajándékot találnom – bár ez majd szenteste kiderül. Lássuk a tippeket:

  • Ruházat, kiegészítők: A lányoknál leírt ruházati cikkek, kiegészítők a pasiknak is tökéletes ajándékok lehetnek. Egy szép pulóver, egy nyakkendő a szilveszteri partihoz, egy minőségi öv, kesztyű, és még sorolhatnám napestig. 
  • Élményajándék: A férfiak is örülnek annak, ha időt tudnak tölteni a szerelmükkel, így nekik is jó ajándékok lehetnek azok, amiket fentebb már leírtam. Ezenfelül a fiúk számára jó választás lehet egy vezetéstechnikai tréningre való befizetés is, ahol garantáltan kiélhetik a száguldozós formájukat. 
  • Bor, borkészlet: Picit elcsépelt ajándéknak tűnhet, de egy jó minőségű bor, amihez akár szép poharakat, vagy díszdugókat és bornyitót tartalmazó csomagot veszünk, nagy jolly joker lehet. 
  • Kávé: Akár őrölten, akár kapszulás formában, nagyon sokféle különleges, esetleg ízesített kávét tudtok vásárolni webshopokról, vagy kávézókból. Ha a párotok szeret kávézni, akkor egy csomag, finom kávé biztos tetszeni fog neki, ami mellé esetleg vásárolhattok egy szép bögrét is. 

Mindkét nemnek ezeken túl jó ajándék lehet egy könyv, vagy esetleg egy jó parfüm, illetve egy egyedi ajándék. Ezekből rengeteg fajtát tudtok találni, kezdve a rólatok szóló könyvektől, a csillagtérképeken át, egészen a legapróbb személyes tárgyakig. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy ajánljak egy szuper oldalt, ahol megannyi névre szóló, egyedi ajándékterméket  tudtok rendelni és tervezni. 

Remélem, sikerült pár tippet adnom azoknak, akiknek nem volt még ötletük, mivel lepjék meg a barátnőjüket vagy barátjukat. Ezek az ajándékok nagyon könnyen beszerezhetőek, és még időben van mindenki akár egy webshopos rendelés tekintetében is. Azonban ne feledjétek: a legnagyobb ajándék a másiknak adott és a másiktól kapott szeretet, amit ha kimutattok többet jelenteni, mint bármelyik karkötő vagy ruhadarab.

 Áldott, békés karácsonyt kívánok mindenkinek!