pem-jetlag-molnar-tamas-pecsi-egyetemistak-interju-ha-pentek-akkor-villany

Hiszek az újszerű dolgokban! – Interjú Molnár Tamással, a Jetlag frontemberével

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Az átoltottságnak és a korlátozások enyhítésének köszönhetően a lehetőség van kisebb zenei rendezvények, fesztiválok megtartására.

Ennek természetesen nemcsak a rajongók, hanem az előadóművészek is nagyon örülnek, hiszen az elmúlt másfél év az ő munkájukat is rendkívül megnehezítette vagy lehetetlenné tette. Magazinunk az idei nyáron számos fesztivállal és bulival kapcsolatos cikkel/videóval készül az olvasók számára. Molnár Tamás neve sokaknak ismerős lehet, hiszen a kétezres évek elején az Anti Fitnesss Club (AFC) az ország egyik leghíresebb rockzenekara volt.

Bár ma már a banda felbomlott, az említett énekes jelenleg a Jetlag nevű együttes frontembere. A mostani interjúban Gara Bella, a Gyógyszerésztudományi Kar Nagykövete beszélgetett Tomival a kihagyásról, a két zenekar közti kapcsolatról és a nyári tervekről a Ha péntek, akkor Villány nyárindító rendezvényén. Mint mindenki másnak, a Jetlagnek is felemelő volt újra a színpadra állni és énekelni a közönségnek. Emellett Molnár Tamás azt is elmondta, hogy a AFC és a Jetlag között van hasonlóság is.

Az utóbbi tagjai ugyanis korábban mind rockzenekarban játszottak, így maga az együttes is megőrzi ezt a vonalat. Ezek után a nyári fellépésekről volt szó, szerencsére bőven lesz programja a Jetlagnek. Fellépnek a Strand Fesztiválon és a SZIN-en is, emellett több kisebb koncertjük is lesz. Köszönjük szépen Molnár Tamásnak az interjút és sok sikert kívánunk neki a jövőre nézve!

Ahogy fentebb említettettem, számos nyári programról készítünk beszámolót, ha kíváncsiak vagytok rá, kövessetek minket!