„Azt a fesztiválélményt nyújtotta, mint az amerikai filmekben.” – Interjú Zsombival a Beachattackról

+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2

Zsombi, a Pécsi Egyetemisták egyik Arca június 27 – július 2. között részt vett egy fesztiválon Horvátországban. Ha szívesen részt vennétek ti is egy ilyen eseményen kattintsatok ide a részletekért, ha pedig kíváncsiak vagytok, Zsombi hogy érezte magát a Beachattak-on, a vele készült interjúból megtudhatjátok.

Mi is az a Beachattack? Hogy néz ki egy ilyen esemény?

Csapó Zsombor: A fesztivál, amin részt vettem, Horvátországban, a világ egyik legközkedveltebb bulizó helyén, Zrce Beachen került megrendezésre. Nagyon szép időben, nagyon szép helyen, mediterrán hangulatban lehet kint 0-24-ben bulizni és élvezni a nyarat. Úgy kell elképzelni, mint egy part, ahol különböző bulihelyek vannak. Mintha az Est vagy a Sörház lenne egy pálmafákkal teli, gyönyörű, homokos tengerparton. A különböző helyeken pedig különböző fellépők zenélnek. 

Azt ki kell emelni, hogy ez a rendezvény, amin én voltam, a Beachattack Openingje volt, ami azt jelenti, hogy a rendes fesztivál rész az nem volt megtartva. A szórakozóhelyek nyitva voltak, fellépők is voltak, viszont nem a rendes fesztiválon vettünk részt. A rendes Beachattack augusztusban kerül majd megrendezésre. 

Milyen érzés volt a járvány után egy külföldi fesztiválon részt venni?

Csapó Zsombor: Nekem hihetetlen jó érzés volt újra fesztiválra menni. Amúgy is szeretek bulizni, de az, hogy ezt külföldön tehettem meg a világ egyik leggyönyörűbb helyén, a legszebb időben, elérhető áron, azért nagyot dobott rajta. Főleg, hogy eddig be voltunk zárva, sokáig nem voltak bulik és most kiszabadultunk hirtelen egy olyan helyre, ami tele van emberekkel és nemcsak magyarokkal, hanem külföldiekkel is, elég nagy élménybomba volt. Ráadásul nem is egy magyarországi diszkóról beszélünk, hanem pálmafákról, homokos tengerpartról, ahol mindenkin fürdőruha, bikini… látszik a hangulaton, hogy mindenki jól érzi magát és ezt adja át másnak is.

28-KEDD-KON_interju_zsombival_a_beachattackrol_kep1

Mennyi ember vett részt a rendezvényen? Rajtuk is érződött, hogy végre “kiszabadultak”?

Csapó Zsombor: Így, hogy ez nem a rendes fesztivál volt, hanem az Opening, Magyarországról egy busznyi ember ment. Külföldiek viszont rengetegen voltak ott. Mindenkin látszott azért az, hogy megvadult. De ki ne tenné ezt egy gyönyörűszép helyen úgy, hogy egyébként csak az a dolga, hogy reggeltől estig bulizzon és jól érezze magát? 

A fesztivál egy nagyon szerves részét képezte a társaság, hihetetlenül nyitott volt mindenki, aki ott volt. Azt a fesztiválélményt nyújtotta, mint az amerikai filmekben. Mindenki megőrült bikiniben a tengerparton. Ez egy olyan élmény, amit mindenkinek ki kéne próbálni. Nem arról van szó, hogy külföldre mész és milliókat kell költeni azért, hogy nyaralj egyet, hanem mintha lemennél a Balatonra és egy kis plusz költség a fesztiváljegy.

Melyik volt a fesztivál legemlékezetesebb pillanata? Biztos van valami vicces sztorid a pár napról.

Csapó Zsombor: A számomra a legjobb és a legnagyobb élmény a bulihajó volt. Novaljából indultunk és elmentünk egy szigetre fürdeni. Pontosan nem is tudom, hogy hova, de az oda- és a visszaút egy igazi buli volt, egy hajón. Amikor körbe néztem, mindenki táncolt a napon és senkit nem érdekelt semmi, csak buliztunk. Visszafele a magyarországi dj, Ajkay Ádám barátom akkora bulit csinált, hogy rászólt a kapitány, hogy más zenéket rakjon. A nagy bulitól annyira kilengett a hajó, hogy azt mondta a kapitány, fel fogunk borulni és vízbe esünk.

28-KEDD-KON_interju_zsombival_a_beachattackrol_kep2

A testvéred, Tomaj a fesztivál egyik oszlopos tagja. Ő vitt el téged és ez egy tesós buli volt?

Csapó Zsombor: Tomaj a Festival travel cég egyik magyarországi vezetője. Nyilván tőle tudtam a lehetőségről, de semmi sincs ingyen, még nekem se. Ő volt az, aki ezt a lehetőséget felajánlotta és sokan éltünk is vele. Illetve az általunk megosztott videókra reagáltak sokan, hogy ők is ott akarnak lenni azonnal és egyből vettük is a jegyet augusztusra, a rendes Beachattackra. 

Ha egy helyen vagyunk, ott csak tesós buli van. Mindenhol. Nem is az, hogy csak tesós, hanem hogy buli van mindenhol, mert olyan személyiségünk van, hogy kegyetlenül házat tudunk robbantani, ha együtt vagyunk. Ha pedig mind a két ikertestvérem velem van, hadd ne mondjam mekkora lesz a buli.

Mentek további Beachattack rendezvényekre itthon is?

Csapó Zsombor: Ne viccelj, hogy ne mennénk. Viszont egyébként nem csak a Beachattack van, mint rendezvény, ugyanis a Festival travel szervez egy halom ilyen eseményt külföldön, például Szlovákiában, Bulgáriában, és természetesen Horvátországban is.

28-KEDD-KON_interju_zsombival_a_beachattackrol_kep3

Mik az elkövetkezendő bő egy hónapra a tervek bulik, fesztiválok szempontjából?

Csapó Zsombor: Mindenképp szeretnék menni EFOTT-ra a PEM-mel, ez egyértelmű. Szerintem az EFOTT Magyarország egyik legszínvonalasabb rendezvénye. Mint említettem Bulgáriába is tervezünk menni és ha az időm engedi, akkor a rendes Beachattack-on is részt vennék, mert ez az Opening kegyetlen jó volt. 

Köszönöm Zsombinak az interjút! 

Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó élmény volt és már előre várom, hogy mi is együtt bulizhassunk. Amennyiben felkeltette az érdeklődéseteket a rendezvény és kérdésetek lenne, keressétek Tomajt bizalommal. Ha pedig szeretnétek a Pécsi Egyetemisták tagjaival találkozni EFOTT-on, akkor keressétek szerkesztőnket, Burka Esztert a jegyekért!

források: kiemelt kép