szépségverseny

Ilyen volt a Miss Influencer 2023 szépségverseny

+1
0
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

2023-ban rendezték meg a Miss Influencer 2023 szépségversenyt dubai mintára. Az esemény látványosságai természetesen a versenyzők voltak, viszont színes produkciók is hozzájárultak a rendezvény színvonalához. Pontosan milyen is volt ez a rendezvény? Erről egy titkos forrásunk beszámolója alapján szerzett lapunk bővebben információkat.

Egy kis dubai hangulat Magyarországon

A Four Seasons hotel Gresham Palaceban zajlott a rendezvény.  Az első ilyen szépségversenyt Dubaiban rendezték meg az május 13-án.  Mind a hangulat, mind az árak Dubait idézték, ugyanis egy pohár citromos víz 5000 Ft-ba került.   A dubai rendező is megtisztelte a résztvevőket jelenlétével.  Az 1. európai ország, ami elindította ezt a versenyt.  A szervező célja az volt, hogy lássák az emberek, hogy az influenszerségnek több pozitív jelentése van, mint azt gondolnánk. 

Az est fellépői

Természetesen a főszerepben a szépségverseny résztvevői voltak, viszont színvonalas fellépések is színesítették az estét.  Többek közt fellépők közt voltak a DEAC cheerleaders, edzőjük, Ócs Adrienn a következőképp nyilatkozott a fellépés sikeréről: 

„A fellépés után nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk, a koreográfia alatt folyamatosan villogtak a vakuk, szinte mindenki előkapta a telefonját és videózott minket.” 

 

A  Facebook posztjukban is lelkesedve írtak a versenyről: 

„Hatalmas élményben volt részünk, imádtuk minden egyes pillanatát.”  

Kiemelte edzőjük, hogy a csapat számára is mekkora élmény volt, hogy híres és elismert személyekkel találkozhattak és egy rendkívül nívós és színvonalas eseményen, és helyszínen léphettek fel. 

A szakmai zsűri   

A zsűriben Vasvári Vivien, Rubint Réka, Balogh Levente, Kabát Péter foglalt helyet. Vasvári Vivien modell és üzletasszony. A kitartást és a céltudatosságot hangsúlyozza, szerinte ezzel a kettő tulajdonsággal bármit meg lehet valósítani.  

Rubint Réka fitnessedzőként rendkívül ért az emberek motiválásához, és az üzlet világában is jártas, így szakmailag remek választás volt.  A két hölgy zsűritagról pletykák keringtek, hogy követőket vettek, viszont az ilyen álhírek a szervező szerint még Dubaiban is gyakoriak.  

Balogh Levente a Szentkirályi Magyarország Kft. elnöke, nemrég került piacra a „Vízangyal” fantázianévre hallgató termékcsaládja. Továbbá a Cápák között című műsorban is láthattuk.  

Kabát Péternek sportolóként, rádiós és TV-s műsorvezetőként egyáltalán nem új a szereplés világa, tehát összességében a zsűri szakmaisága egyáltalán nem kétségbe vonható.

Dönteni kell – de mi alapján?

A kommentek és visszajelzések sokat nyomtak a latba. Viszont ami még többet számított, azok a csajokat értékelő lapok, amiket a szakértők küldtek vissza, és értékelték, mennyire sikerült minőségi tartalmakat alkotniuk a lányoknak. Természetesen volt csalódás és rossz érzés, amikor  valaki  kiesett, de öröm is amikor megkapták az emailt, hogy továbbjutottak. 

Kihívással teli út a felkészítő táborig

A top 15 rendkívül szerencsés volt, és szinte már a döntő kapujában voltak, és eljutottak a felkészítő táborba is, viszont 3 lánynak itt is búcsút kellett inteni a versenynek. A megashown 12 lány vett részt, akik Mosonmagyaróváron a mentorprogramokon kívül a lazítást is élvezhették.  Persze izgalomban sem volt hiány, 5 misszión kellett átjutniuk, hogy a színpadon is találkozhassanak velük a nézők. 

Hogyan is zajlott a szépségverseny? 

A versenyzőknek tartalmakat kellett közzétenniük, ami alapján bentmaradhattak a versenyben. Magához, hogy érvényes legyen a jelentkezés, szükséges volt a magyar állampolgárság és a betöltött 18. életév mellett, hogy több mint 10000 követővel rendelkezzen az Instán. 

A döntőben a bikinis kör elmaradt, viszont a gyönyörű alkalmi ruhákba, illetve egyszerű farmerben és hétköznapibb viseletben is felvonultak. A 3. körben pedig villámkérdésekre válaszoltak.  Opitz Barbara a villámkérdések kapcsán megjegyezte, hogy a tartalomgyártásnál mindenképp oda kell figyelni a tudatosságra. 

A versenyzők legtöbbjének civil munkája van, így az emberek még jobban tudnak velük azonosulni. A versenyzők rendkívül sokoldalú, színes karakterek. Ezt az is bizonyítja, hogy Blága Tünde, top 50-be bejutott nemcsak gyönyörű, hanem rendkívül művelt is, írónőként keresi kenyerét.    

Nem feltétlenül kellett viszont nyerni ahhoz, hogy kinyíljon a lehetőség kapuja.  Olyanok is kaptak komoly felkéréseket, hogy reklámarcok legyenek, akik nem jutottak be a top 3-ba. 

Kiderült kik jutottak be a Top50-be! | Miss Influencer 2023 - YouTube

Meglepetés, nyeremények és megélések

Nyilvánvaló, hogy minden versenyző tapasztalattal, élményekkel tért haza. Viszont ennél sokkal több nyeremény várt a versenyzőkre.  Az 1. helyezett, Szőke Réka lett. El sem akarta hinni, hogy ő nyerte meg a versenyt, először ki sem ment átvenni a díját. 

Megnyert egy gyönyörű sportautót, valamint egy dubai utat is nyert, így még több élménnyel és megéléssel gazdagodhat.  A szervezők világmárkákkal vették fel a kapcsolatot.  Tehát már akik a táborba bekerültek, azok is óriási lehetőségeket kaptak, valamint a döntőbe jutott versenyzőket is elhalmozzák ajándékokkal a szponzorok, a top 3-at pedig főleg. 

Összességében mind az influenszerkedés, mind a szépségverseny egy rendkívül megosztó téma, egy viszont biztos: mindkettő hatalmas önbizalmat adhat, és remek lehetőségek vannak benne. Önbizalmat adhat és maga a kompetivitás, illetve a kreatív tartalomgyártás sem rossz dolog, abból pedig remek dolog is kisülhet, ha a kettőt ötvözzük. 

Persze sokan azt gondolják, hogy a szépségverseny világa mű és toxikus. Ti mit gondoltok? 

Forrás: 1, 2

Képek: Kiemelt, Kép 1, Kép 2, Kép 3  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük