halottpenz_pecsi_egyetemistak

Halott Pénz: Vágyunk mindig visszatérni Pécsre!

+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kósz Bence a MIK Nagykövete múlt szombaton a Halott Pénz két tagjával Járai Márkkal és Boros „Venom” Gáborral készített interjút a pécsi Káptalan kerti koncertjük előtt.

A banda története egészen 2004-ig nyúlik vissza, majd 2013-ban vált a ma is jól ismert hét tagú együttessé. Szinte az első közös évükben sikerült befutniuk, a „Hello lányok”, illetve a sokak által ismert és szeretett „valami van a levegőben” című számaikkal. 2015-ben elkészítették a „Darabokra törted a szívem” című dalukat, amelyet mára már több, mint 35 milliószor játszották le youtube-on. Mára már több megjelent videóklipjük is átlépte a 10 milliós megtekintést, továbbá idén megjelent albumuk is sikeres lett.

Az eredetileg pécsi zenekar gyakran játszik az ország minden pontján, ám mindig szívesen térnek vissza városunkba, amiről többek között a velük készült videóban is beszélnek. Emellett megtudhatjuk azt is, hogy mivel töltötték az idejüket a koncert tilalom során. Hogyha érdekel titeket, hogy milyen volt számukra újra színpadon állni majdnem másfél év után, illetve, hogy milyen új számokkal készültek a pécsi közönségnek, akkor csekkoljátok a videót!