koltai-arnold-pte-ehok-golyatabor-2021

Idén lesznek-e gólyatáborok? A válasz: IGEN!

+1
3
+1
0
+1
11
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0

A gólyatábor minden elsőéves számára sokat jelent, hiszen ez jelenti az egyetemista élet első nagy buliját. Ezen kívül itt ismerhetik meg egymást a frissen felvettek, valamint itt jöhetnek létre a nagy barátságok és alakulhatnak meg a különböző baráti társaságok is. Az esemény legfontosabb feladata a közös összhang, a hallgatók közötti kohézió létrehozása, és a több napos partihangulat, a szüntelen mulatozás és persze az elengedhetetlen csapatépítés is.

pte-golyatabor-2021-meg-lesz-tartva-pecs

A koronavírus okozta korlátozások után azonban számos nyári fesztivál megrendezése is kérdésessé vált. Ezekben a hetekben azonban sorra jöttek hírek arról, hogy a különböző fesztiválok megrendezésre kerülhetnek, s már lehet rájuk jegyet is foglalni, így ez okból kerestük meg Koltai Arnoldot, az EHÖK elnökét, hogy jelenleg mit lehet tudni a 2021-es gólyatáborok szervezéséről.

 

Koltai Arnold: Igen, a hatályos jogszabályok lehetőséget biztosítanak arra, hogy újonnan felvett hallgatóink részére gólyatáborokat szervezzünk, így az EHÖK és kari részönkormányzatai már nekiláttak a táborok szervezésének, előkészítésének.

 

 

 

Tehát a most felvételizők, a leendő gólyák számára sem lehet immár kétséges, hogy bizony nem fognak kimaradni az élményből. Az egyetemi élet első nagy bulija fogja köszönteni őket is elsőként itt, a Pécsi Tudományegyetemen, hogy bevezetést nyerhessenek a hallgatói lét mindennapjaiba!

Fotók forrása: PTE TTK HÖK facebook oldala