flo_rida_efott

Flo Rida a 2021-es EFOTT-on!

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Az EFOTT rajongóinak jó hírünk van, ugyanis egy világsztár érkezik a Velencei-tó partjára. A szervezők a mai napon jelentették be, hogy augusztus 14-én Flo Rida lép fel a nagyszínpadon. Az amerikai rapper a tavalyi évben is fellépett volna a fesztiválon, azonban erre a koronavírus miatt sajnos nem került sor.

Emiatt sokan szomorúak voltak, hiszen reménykedtek, hogy legalább nyár végén tudnak bulizni a karantén után. 

Azonban az idei nyáron a hazai hírességekkel együtt ő is hatalmas hangulatot varázsol a rajongóknak. Kevesen vannak szerintem, akik ne ismernék a Right Round, Club Can’t Handle Me, Wild Ones vagy a Whistle című számát. Emellett a világsztárt már több alkalommal jelölték a Grammyre és az Eurovíziós Dalfesztivál egyik produkciójában is közreműködött. Utóbbi esetben habár nem tudták értékelni Flo Rida produkcióját az amerikai származása miatt, azonban ez a dal a Spotify-ön már több mint 6 millió megtekintésnél jár. Bár személyesen még nem vettem részt koncertjén a videók alapján felejthetetlen partit csinál. Közvetlen a rajongóival és ami a legfontosabb, hogy látszik rajta, hogy élvezi, amit csinál. Szerintem ez elengedhetetlen egy előadóművész számára, mert akkor tudja igazán megszólítani a közönséget és érzelmeket kiváltani az emberekből. 

flo_rida_efott

Én is nagy rajongója vagyok Flo Rida-nak és már alig várom, hogy élőben bulizzak a zenéire. A bezártság miatt mindenki szeretne már kicsit kimozdulni, így az EFOTT egy remek alkalom, hogy bepótoljuk az elmúlt másfél év bulijait. Szerezzétek be minél hamarabb a jegyeket/bérleteket, hogy biztosan ott lehetessetek az év legnagyobb hallgatói buliján!

Ne feledjétek, csak szabadon!