verebely-marcell-rtl-klub-alarcos-enekes

EXKLUZÍV! – Így készül az Álarcos énekes!

+1
2
+1
0
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

A Pécsi Egyetemisták stábja bepillantást nyert az RTL Klub nagysikerű showműsorának kulisszáiba. Az Álarcos énekes kamerapróbáján jártunk, ahol szigorú biztonsági intézkedések mellett élőben láthattuk, hogy hogyan készül Magyarország egyik legnépszerűbb showműsora.

Kósz Bence, a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar, televíziós műsorkészítő szakos hallgatója és egyben a Pécsi Egyetemisták Nagykövete Verebély Marcellel, a műsor producerével készített interjút!

Mennyire izgalmas, hogy egy csomó sztár dolgozott már velünk, dolgozott már a stúdióban, dolgozott már ezekkel az emberekkel és mindenki mondja, hogy: ‘Huh találkoztam vele, ott mentem el mellette, de nem tudja, hogy én vagyok és nagyon izgi, hogy nem is jön rá, hogy ki vagyok valójában!”. Van egy ilyen gyermeki játék ebben.– nyilatkozta Verebély Marcell.

Ha kiváncsi vagy, hogyan zajlik az Álarcos énekes forgatása, illetve ha kiváncsi vagy, ki az a pár ember, akik tudják, hogy ki van a maszk mögött, akkor nézd meg Bence interjúját az RTL Klub stúdiójából!

 

1 thought on “EXKLUZÍV! – Így készül az Álarcos énekes!

Comments are closed.