videó

Enikő új videója a beléptető gólyatréningről

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Pénzes Enikő, az ETK Nagykövete új videójában a beléptető gólyatréninget ismerteti meg Veletek, betekintést engedve annak hangulatába és lezajlásába. A gólyatréning egy nagyon fontos és kiemelkedő esemény az ifjú gólyák számára – természetesen a gólyatáborok mellett. Biztosíthatjuk, hogy a foglalkozáson résztvevők hatalmas élményekkel gazdagodva tehetnek szert új tapasztalatokra, ismeretségekre és kapcsolatokra, amelyek elkísérik őket majd egyetemi éveik során.

Enikő a videóban Goldbach Juliannát interjúvolja meg, aki az ETK gólyatréningének kari felelőse és fő szervezője. Itt elhangzik, hogy a tréningen különösen nagy hangsúlyt fektetnek a csapatmunkára, valamint a jó hangulat kialakítására. A foglalkozás elsődleges célja a gólyák közötti lemorzsolódás csökkentése, ill. a feszültség feloldása a foglalkozás kezdetekkor még ismeretlen hallgatók számára. Mindezek mellett az ETK gólyatréningén különösen nagy hangsúlyt helyeznek az empátiára az előítéletek kizárása érdekében.

Gólyaként én magam is részt vettem az akkor még gólyaworkshop néven futó eseményen, amit azóta sem bántam meg, ezen túl pedig felsőbb évesként jelen voltam annak szervezésében is, így bátran állíthatom, hogy a foglalkozás a hatalmas élmény mellett számos támpontot és segítséget tud adni az egyetemi életünk kialakításában is.

Ha felkeltettük érdeklődéseteket a beléptető gólyatréning iránt, akkor mindenképpen nézzétek meg Enikő legújabb videóját erre vonatkozólag, valamint ha még több információra vagytok kíváncsiak, akkor bátran merem ajánlani Rónai Blanka ismertető írását.

1 thought on “Enikő új videója a beléptető gólyatréningről

Comments are closed.