https://pemonline.hu/?p=34893&preview=true

Dzsúdló és Azahriah -Közös klippel érkezik a 2 énekes

+1
2
+1
1
+1
13
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

Biciklit szerel Dzsúdló az Azahriah-val való közös klipjében

Habár a hazai zeneipart számos kritika éri a színvonala miatt, úgy gondolom, hogy vannak olyan előadók, akik még külföldi színpadokon is megállnák a helyüket. A címben szereplő 2 úriember számos alkalommal bizonyították és sokoldalúságukat. Idén a Plázs Siófok színpadán léptek fel egymást követően, amelyen volt szerencsém részt venni. Mondanom sem kell, hogy fantasztikus élmény volt a 2 kedvenc előadómat élőben hallani. A rajongók örülhetnek, ugyanis a tegnapi napon megjelent a 2 zenész első közös klipje. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dzsúdló (@dzsudlo) által megosztott bejegyzés

Dzsúdló, polgári nevén Juhász Márton 2019-ben az Unom című számával robbant be a köztudatba, azóta pedig már 2 Budapest parkos önálló koncertet tudhat maga mögött és idén szeptemberben triplázik is. A Lej, a Hiszti és a Spanom című száma szerintem majdnem mindenkinek ismerősen cseng, hiszen hamar felkapottá váltak a Youtube-on és a Spotify-on egyaránt.

dzsúdló

Azahriah, azaz Baukó Attila a Paulstreet Youtube-csatornájával tett szert ismertségre, amelyben éles kritikával illette mind a világ történéseit mind a közéleti szereplők megnyilvánulásait és cselekedeteit. Habár mostanában a botránya miatt hangos a sajtó, zenei tehetségét ez a tény sem vitatja. Az új albumokon megjelenő Pullup című számuk pillanatok alatt a slágerlisták élére került.

dzsúdló

Ez nem rap, de még csak pop sem

Dzsúdló számos klipjében elhangzik ez a szlogen, amelynek abszolút van valóságtartalma. Mind ő, mind pedig Azahriah eléggé egyedülálló zenei stílust képviselnek hazánkban, nem lehet szimplán a pop kategóriában elhelyezni. Szövegeik csontig hatolnak, a  trackek dallama pedig magával ragad.

Üzenetük véleményem szerint mindegyik korosztályhoz szólnak, könnyű átérezni a dalszövegeket. A Várnék címet viselő közös klip pedig nem okozott csalódást és biztos vagyok benne, hogy hamarosan a listák élére kerül.

Ti szoktatok hazai zenét hallgatni?

Kiemelt kép, kép1, kép2