disney-sztarok-akik-iden-lesznek-30-evesek

Disney-sztárok, akik idén lesznek 30 évesek

+1
0
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

A 2000-es években sok fiatal tehetség tűnt fel a Disney Channel képernyőjén, akik az elmúlt évek során ugyan rengeteget változtak, mégis szívünkben az ismert karakterükként élnek. A Disney által felvett imázst sokuk saját filmek készítésével, esetleg zenei karrierrel akarták levetkőzni. Ezen ikonikus csillagok valamelyike idén, 2022-ben töltik be 30. életévüket. Nos, nézzük is meg, kik ők!

Selena Gomez

Selena Gomez a Varázslók a Waverly helyből című sorozat Alex Russojaként vált ismertté a Disney Channelen 2007-ben. Ekkor debütált énekesnőként is, ugyanis ő énekelte fel a betétdalt. Ezután láthattuk Demi Lovato oldalán a Hercegnővédelmi programban. Mint néhány másik Disney híresség, Selena is szünetet tartott azért, hogy a zenei karrierjére koncentrálhasson, s miután szerepelt a Spring Breakers című filmben Ashley Benson mellett, turnéra indult és debütált Stars Dance című albuma. Selena 1992. július 22-én született, Texasban.

Dylan és Cole Sprouse

Az ikinokus ikrek 1999-ben debütáltak Adam Sandler oldalán az Apafej című filmben, de ismertté csak 2005-ben váltak a Zack és Cody élete című sorozatban. A show hatalmas sikereket ért el, saját spin-off műsort is kapott Zack és Cody a fedélzeten és Zack és Cody egy ikerkísérletben címmel.

Miután 2011-ben véget ért a sorozat, Dylan és Cole a főiskolai tanulmányaikra összpontosítottak. Mindkét srác 2017-ben tért vissza a színészethez. Cole jelenleg is a Riverdale című sorozatban alakítja Jughead Jonest, míg Dylant a Miután összecsaptunk című dokumentációban láthattuk. Az ikrek augusztus 4-én fognak ünnepelni.

Demi Lovato

Demi Lovato 2007-ben tűnt fel először a Disney Channel képernyőjén a Szól a csengő című sorozatban, mint Charlotte Adams. 2008-ban főszerepet kapott a közismertté váló Rocktábor című filmben, majd szintén ebben az évben kiadta első zenei albumát Don’t Forget címmel. 2009-ben ismét főszerepet kapott, méghozzá a Hercegnővédelmi program című dokumentációban Selena Gomez oldalán, majd a Rocktábor második részében is. Ugyanakkor a Sonny a sztárjelölt című Disney Channeles sorozatban is tündökölt főszereplőként. Harmincadik születésnapját idén augusztus 20-án fogja ünnepelni.

Nick Jonas

A három fiútestvér már a Disney szereplésük előtt is együtt zenélt, azonban az ismeretséget a Rocktábor című film hozta meg számukra. A Rocktábor sikere után önálló sorozatot kaptak a Disney Channelen, méghozzá Jonas címmel. A fivérek legfiatalabb ikonja, Nick Jonas szintén idén tölti be 30. életévét, szeptember 16-án.

Nick 2014-ben kezdett szóló karrierbe, miután a Jonas Brothers úgy döntött, hogy külön utakon folytatják pályafutásukat. Ebben az évben jelent meg második önmagáról elnevezett és első hivatalos nagylemeze. Egy kis finomság a szívtipró színészről és zenészről: Nick első komoly szerelme Miley Cyrus volt, akivel 2006 júniusa és 2007 decembere között alkotott egy párt. 2008 márciusában kezdett el járni Selena Gomezzel, ám e kapcsolat sem bizonyult tartósnak, ugyanis mindössze két év után, 2010-ben szakítottak egymással.

Miley Cyrus

Miley a kettős életet élő Hannah Montanaként vált közismertté. A show lehetővé tette számára, hogy megmutassa zenei tehetségét is.

“Nehéz helyzetben voltam. Akkortájt volt a pomponlány selejtező, amin ott akartam lenni. Anyum azt mondta, hogy túl keményen dolgoztam ezért a szerepért, hogy hagyjam elúszni, így el kéne mennem. Mégis, ott volt bennem, hogy mi van, ha meg sem kapom és a pomponos karrieremnek is annyi lesz. Végül, mégis repülőre ültem.”

– nyilatkozta Miley a casting időszakáról.

 

Több filmben is szerepelt, többek között Az utolsó dalban, ahol megismerte egykori férjét Liam Hemsworth-ot. Miután 2011-ben véget ért a Hannah Montana-korszak, teljesen más irányt vett zenei karrierje. A kislányos időszakot imázsváltás követte 2013-ban. Kiadta negyedik stúdióalbumát Bangerz címmel, majd világkörüli turnéra indult. 2017-ben jelent meg hatodik stúdióalbuma, a Younger Now. Miley idén november 23-án tölti be 30. esztendejét.

Bridgit Mendler

Az ismertséget a Sok sikert Charlie! című sorozat hozta meg neki, melyben főszerepet kapott. Az ismert dokumentáció 2010 tavaszán debütált a Disney Channelen. Ezenfelül Mendler szerepelt a Lemonade Mouth című Original Movie-ban, a Disney Channel jóvoltából. Ezen dokumentációban Oliviaként számos dalt előadott még 2010-ben. Mendler 1992. december 18-án született Washington DC-ben.

Nektek ki volt a kedvenc Disney-sztárotok? Írjátok meg nekünk!

Forrás: 1, 2