beléptető

BeléPTEtő Gólyatréning, avagy segítség az egyetemi évek megkezdéséhez

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Az első szeptemberi napokban, az egyetemre bekerülve a gólyák nagy része egy picit elveszettnek érzi magát. Ez teljesen normális, hiszen nem egyszerű a váltás, kikerülünk a középiskola padjaiból, hogy beüljünk az egyetem nagy előadóiba, ahol már koránt sem fogják annyira a kezünket.

Éppen ezért, a gólyák segítségére sietett a Karrier Iroda és létrehozta a BeléPTEtő Gólyatréning nevű programját, hogy útmutatást nyújtson a frissen érkező diákoknak. Legújabb videónkban Bella, a Gyógyszerésztudományi Kar Nagykövete beszélgetett Bartakovics Bettinával, a Karrier Iroda koordinátorával, valamint Patrikkal, a Műszaki és Informatikai Kar gólyájával. 

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen céllal jött létre a program, hogyan zajlik egy-egy workshop és milyen eredményekkel valósul meg a tréning, valamint érdekel, milyen tapasztalatokkal gazdagodott Patrik, akkor mindenképpen nézd meg a videót!

Amennyiben további információkat szeretnél megtudni a gólyatréningről, sok szeretettel ajánlom neked Blanka Szijártó-Szakál Bettivel készült interjúját, melyet ide kattintva érhetsz el.