bagossy-brothers-company-pecsi-egyetemistak-video-koncert-kaptalan-kert-2021

Bagossy Brothers Company : Imádunk újra itt lenni Pécsen!

+1
1
+1
0
+1
7
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Biztosan mindenkinek ismerősen cseng az Olyan Ő című szám, melyet Bagossy Norbert és Bíró Barbara hangja repített be a köztudatba, melyet már minden rádió játszott a hét minden napján. Az új lemez bemutatójának egyik állomása Pécsen, a Káptalan Kertben került megrendezésre tegnap, ahol Kósz Bence, a Műszaki és Informatikai Kar nagykövete meginterjúvolta őket a koncert előtt.

Az elmúlt évben kicsit lelassult újra az élet, ami nagyban befolyásolta a zenészek életét is, mivel az esemény, amikor találkozhattak a közönségükkel és nekik énekelhettek, a koncertek sorra kerültek hátrébb és hátrébb a naptárban, ami nagy nehézséget okozott számukra. „…A végén kezdett már, ha mondhatom azt elegünk lenni, hogy kiadtuk az újabb lemezt és nem tudtuk bemutatni, nem tudtuk a gyerekeket megmutatni a közönségnek” – mesélték a fiúk.
Azonban voltak előnyei is, mert így lehetőségük nyílt jobban fókuszálni az új dalokra és lemez kiadására nyugodt körülmények között, ami szerintük meg is látszik a legújabb albumon, mely a Fordul a világ. Viszont szerencsére idén már egyre több helyen, egyre nagyobb létszámmal látunk megrendezésre kerülő zenei rendezvényeket, koncerteket, így igazi lemezbemutatókra is van lehetőség a hosszabb kihagyás után.
06.12_PÁP_Bagossy_Brothers_interju_rovidhir_cikkbe1

Tegnap a Bagossy Brothers Company ellátogatott Pécsre, a Káptalan Kertbe, ahol már nem először álltak színpadon és csináltak hatalmas hangulatot. Sőt azt is elmondták, hogy imádnak a pécsi közönségnek zenélni. „Imádunk újra itt lenni. Hatalmas szerintem a pécsi közönség, sőt szerintem ez volt a legelsők között Magyarországon, aki befogadott” – mesélte Bagossy Norbi.
A velük készült interjút a Pécsi Egyetemisták Youtube csatornáján megtekinthetitek.

A nyár folyamán sok városban fel fognak még lépni, többek között Dunaújvárosban, Egerben, Esztergomban, Székesfehérváron vagy Siófokon.
Emellett augusztusban a Strand Fesztiválon fellépő nagy nevek közt szerepelnek, melynek idén kivételesen Balatonvilágos ad otthont az eddig már nevével összeforrott Zamárdi helyett. A helyszín módosításról és változtatásokról készült cikkünket ide kattintva olvashatjátok el.
A tegnap adott hatalmas koncertjük után reméljük nagyon sokan elmennek és meghallgatják élőben is az új dalokat, melyek eddig talán a közönség kedvencei.

Habár 2020 decemberében elmaradt a srácok koncertje a magyar zenészek körében elismerésre méltó koncerthelyszínen, az Arénában, Budapesten, legnagyobb örömükre 2022 január 14-én megrendezésre kerül, amit már nagyon várnak és remélik minél többen vesznek jegyet és elmennek, hogy ott is bemutathassák élőben az új lemezüket, mely a két dátum közti időben újabb nagyszerű dalokkal bővült.

Ha tehetitek látogassatok el egy koncertjükre, ami garantáltan hatalmas buli és élmény lesz!

Képek forrása: kiemelt kép, 1, 2