Sorozat

5 sorozat, amelyet ősszel érdemes megnézni!

+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ősszel, amikor kint állandóan szakad az eső, és mi bentről hallgatjuk a kopogását az ablakpárkányon, nem is lehetne jobb program egy izgalmas sorozat előtt ücsörögni, közben meleg teát szürcsölve. Erre az időszakra felkészülve hoztam Nektek 5 sorozatot, amelyek garantáltan odaragasztanak a tévé elé!

Hazug csajok társasága

Korábbi sorozatajánlómban írtam Nektek az Eredendő bűnről, ami ebből a sorozatból inspirálódott, és egy külön történetként bontakozott ki.
Spencer, Aria, Hanna és Emily egykor legjobb barátnők voltak. Mindannyian Alison társaságába tartoztak, mielőtt eltűnt volna. Az Ali eltűnését követő évben a lányok újra elkezdenek barátkozni, aminek oka egy rejtélyes üzengető, aki „A”-nak nevezi magát. Ez a titokzatos őrült mindent megtesz, hogy a csajok útjába álljon, és keresztbe tegyen nekik. Eközben folyamatosan új dolgok derülnek ki Alison múltjáról, ami arra enged következtetni, hogy talán mégsem halt meg. Vagy ha mégis, akkor ki ölhette meg?

Az 5 lány veszélyekkel teli kalandjait 7 évadon át követhetjük végig, amelyekben egyre hajmeresztőbb és váratlanabb fordulatokra kell számítani! A sorozatot jelenleg az HBO Max felületen is meg lehet megtekinteni.

Sorozat

Sabrina hátborzongató kalandjai

A félig boszorkány, félig ember Sabrina nehéz helyzetbe kerül, hiszen a barátaival kialakított szoros kapcsolata visszatartja attól, hogy boszorkányként teljesedhessen ki az Akadémián, amit a nagynénjei, a koven és a Sötét Úr elvárnak tőle. Ám a lány a 16. születésnapján szembeszáll a sorsával, és ezután kettős életet él, félvérként, hogy a halandó életéről ne kelljen lemondania. Sabrina dacol a sötétség és a felsőbb erők ellen, emiatt pedig veszélyes kalandokba keveredik.

Sabrina egyedi történetéből 4 évadot tekinthetünk meg a Netflix műsorán.

Ősz

Gilmore Girls – Szívek szállodája

Lorelai Gilmore egyedül neveli immár 16 éves lányát, Rory Gilmoret, egy Stars Hollow nevű városkában, ahol mindenki ismer mindenkit. A sorozat során Lorelai és Rory életének alakulását követhetjük végig. Mindketten kávéfüggők, ezért a napjukat mindig Luke kávézójában kezdik. Rory kitűnő tanuló, amelynek szemtanúi is lehetünk, miután bekerül egy drága, de erős iskolába. Emiatt Lorelai kénytelen a jómódú, ám nem kívánatos szülei társaságában tölteni a péntek estéket, melyek általában szórakoztató vagy drámai fordulatot vesznek.

Roryra rátalál a szerelem, ami azt illeti többször is, és néha még mi, nézők is belehabarodunk valamelyik fiúba.
Ezt a két erős női karaktert végigkísérhetjük a felnőttéválás útján, mindeközben pedig úgy érezhetjük, hogy otthon vagyunk, amikor nézzük a sorozatot, mivel a hangulata teljesen magával ragadó. Én minden nap várom, hogy hazaérjek és végre leülhessek nézni a Szívek szállodáját, mert akkor garantáltan kiszakadok a valóságból!

A Gilmore lányok 7 évadon át tartó mindennapjait a Netflix kínálatában megtalálod.

Riverdale

Riverdale egykor egy nyugodt és biztonságos város volt. Ám miután Jason Blossomot, az előkelő Blossom család egyik sarját megölik, mindenki érzi, hogy már soha semmi nem lesz a régi. Főszereplőink, Archie, Betty, Veronica és Jughead együtt erednek a rejtélyek nyomába, és minél mélyebbre ásnak, annál több mindenre derül fény.
Minden évadban valami új veszéllyel kell szembenézniük, amelyek évről évre egyre durvább, ezzel együtt izgalmasabb fordulatokat tartogatnak. Gyilkosokkal, drogosokkal, motoros bandákkal és még természetfeletti erőkkel is szembe kell nézniük. De vajon mindig ők jönnek ki győztesen a csatákból?

Locke and Key – Kulcs a zárját

Egy család, ami egy édesanya és annak 3 gyerekéből áll, beköltöznek egy régi családi birtokra. A fiatalok eleinte kételkedve állnak új lakóhelyükhöz, azonban hamarosan különféle kulcsokra bukkannak a ház különböző szegleteiben, amelyek más-más különleges képességgel bírnak. Ám vannak, akik tudnak e mágikus tárgyak erejéről, és megtesznek bármit, hogy megkaparintsák azokat. A testvérek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy megvédjék a házukat, és az azt körülvevő temérdek titkot.

A sorozatnak 3 évada jelent meg, amely a Netflixen nézhető.

Bízom benne, hogy a cikkben felsorolt sorozatok valamelyikéhez meghoztam a kedveteket, és segíthettem tippeket adni, mivel üthetitek majd el a borús délutánokat!

Nézz körül a többi ajánlónk között is!

források: kép1, kép2, kép3, kép4, kép5, kiemelt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük